DE CE SĂ NE ALEGI

Oxyhelp Industry este un producător de aparatură medicală înregistrată, a obținut toate certificatele de calitate, în principal certificatele ISO 13485, ISO 9001 și CE. Specializată în proiectarea și fabricarea camerelor hiperbarice hard.

F urnizăm echipamente pentru spitale, clinici de reabilitare și ortopedie, chiropracticien, kinetoterapeuti, practică holistică, practică veterinară, saloane de înfrumusețare, centre de sănătate și wellness, centre de fitness, formatori sportivi, atleți profesioniști.

Oxyhelp Industry are ca scop să fie cea mai prestigioasă firmă din Germania în domeniul camerelor presurizate și a sistemelor de control și este acum gata să se extindă la nivel global prin intermediul distribuitorilor, care actioneaza in special în domeniul sănătății, reabilitării și bunăstării.

20


Am livrat și instalat camerele noastre presurizate în peste 20 de țări


 
Camera Oxyhelp este un produs unic în ceea ce privește caracteristicile, calitatea și prețul. În mai puțin de doi ani am livrat și instalat camerele noastre în peste 20 de țări, cum ar fi: Japonia, Statele Unite, Hawaii, Emirate, Qatar, Rusia, Columbia, Noua Zeelandă, Australia, Franța, Spania, Republica Cehă, Slovenia, Polonia, România, Bulgaria.

În 1994, am fondat Metal Group, oferind o gamă largă de produse metalice de calitate și inovatoare pentru marile companii de construcții.

Sunt creativ și dinamic. după ce am fost în 22 de ani în domeniul prelucrării metalelor, inclusiv din oțel inoxidabil, fabricarea oțelului și aluminiu, în 2016 am lansat producătorul de camere hiperbarice Oxyhelp Industry .

Cu un produs excelent și oameni străluciți, nu este deloc surprinzător faptul că Oxyhelp este o companie cu o creștere atât de rapidă și de succes.


Mă ghidez după:

  • planificare strategică,
  • eficiență,
  • adaptabilitate
  • cea mai bună calitate
  • testează des

Nu știu cine sunteți, nu știu ce doriți. Dacă sunteți în căutarea unui produs ieftin, cu o durată de viata scurtă , vă pot spune că nu am așa ceva.

Dar ceea ce am este un set foarte special de abilități. Abilitățile pe care le-am dobândit de-a lungul anilor de comert la nivel mondial. Acest abilitati mă fac un partener de afaceri eligibil pentru un client serios ca dumneavoastra.

Dacă închideți acest site, aici se incheie tot. Nu vă voi suna, nu vă voi trimite e-mail, nu vă voi căuta pe Linkedin, Instagram sau Facebook. Dar daca vă lasați contactele, vom comunica, vă voi sfătui și vă voi susține pe tot parcursul cât veți avea nevoie indiferent daca cumparati produsul nostru sau alegeti altceva.

Imi place sa relationez cu oameni și am petrecut 15 ani lucrand în Japonia în vânzări, învățând esența promovării și menținerii relațiilor cu clienții.

Am început propria companie în 2007, importând motociclete din Japonia. Mai târziu, în 2013, am devenit interesat de camerele hiperbare după ce membrii apropiați ai familiei și-au recăpătat sănătatea prin HBOT.

Produse