Despre OxyHelp Industry

Suntem o echipă de proiectanți și ingineri dedicați să aducem inovații în dezvoltarea tehnologiei ce stau la baza camerelor de oxigen hiperbaric pentru uz profesional și personal.

Oxigenul este super-eroul din viața noastră de zi cu zi

OxyHelp Industry GmbH este un producător certificat de dispozitive HBOT (Hyperbaric Oxygen Therapy) , dedicat să susțină tehnologia și beneficiile pentru sănătate oferite de oxigenul hiperbaric și să unească teoria cu practica în proiectarea și fabricarea camerelor Oxylife I si Oxylife C pentru uz personal și profesional.

Am devenit una dintre cele mai prestigioase companii din Germania care livrează și montează în întreaga lume camere presurizate de oxigen hiperbaric, controlate digital.

Misiunea noastră a început cu o simplă întrebare

Cum putem proiecta și construi o cameră HBOT (Hyperbaric Oxygen Therapy) eficientă din punctul de vedere al costurilor pentru utilizatori, sigură in utilizare, adecvată pentru centrele de wellness și, în același timp, ideală pentru utilizare acasă?

Am cercetat cu grijă tehnologia disponibilă pentru a o actualiza la standardele noastre tehnologice - simplu și sigur de utilizat de către personal experimentat și utilizatori care o folosesc singuri acasa, foarte funcțională, operată digital, inovatoare în ce privește materialele și protocoalele de siguranta, durabilă și ușor de întreținut în ce privește mentenanța și garanția.

Am dus misiunea OxyHelp un pas mai departe și ne-am îmbogățit know-how-ul cu cercetări și documentație extensive cu privire la aspectele teoretice ale HBOT (Hyperbaric Oxygen Therapy) pentru a aduce cu adevărat inovații în domeniu, precum sistemele de operare controlate digital sau ventilația extrem de eficientă pentru siguranță și confort.

Am contractat cei mai buni furnizori de materiale și tehnologii auxiliare pentru a deveni unul dintre cei mai importanți proiectanți și producători ai acestei linii extraordinare de camere HBOT (Hyperbaric Oxygen Therapy) de joasă presiune, adaptate pentru unul sau mai multe locuri.

Aerul ideilor este singurul aer care merită respirat.

Edith Wharton

OxyLife I - Respiră înțelept

Tehnologia HBOT (Hyperbaric Oxygen Therapy) pe care am dezvoltat-o se reflectă în unitatea noastră de cea mai înaltă calitate - camera Oxylife I. Am proiectat-o cu gândul la oameni, utilizând tehnologie de ultima generatie pentru a-i ajuta pe aceștia să atingă starea de sănătate optimă.

OxyLife I este o cameră hiperbară dezvoltată în mod unic în ce privește caracteristicile de disponibilitate, calitatea proiectării și fabricării, inclusiv intervalul de preț.

Putem expedia și monta camera hiperbară OxyLife I în mai puțin de 10 zile lucrătoare în orice țară din lume.

Oxyhelp chamber

Furnizăm echipamentele noastre HBOT (Hyperbaric Oxygen Therapy) în scopuri non-medicale:

  • Clinicilor de reabilitare fizică
  • Cabinetelor chiropractice și kinetoterapeutice
  • Terapie de uz casnic.
  • Centrelor de fitness și sportive
  • Saloanelor de frumusețe și wellness
  • Centrelor de antrenament pentru atleți profesioniști

Terapie de uz casnic.

ISO 9001

Standardul sistemelor de management al calității (SMC) recunoscut internațional

Certificare CE

Conformitate cu standardele de sănătate, siguranță și protecție a mediului

BS EN 14931:2006

Camere hiperbare pentru uz uman (PVHO)

SEK standards (Japanese)

Interior antibacterian - certificat internațional

Rețeaua globală OxyHelp

Suntem un producător recunoscut, lider în industrie, de camere hiperbare de calitate, accesibile atât în piețele internaționale, cât și în cele naționale.

Rețeaua noastră globală se extinde și întâmpinăm cu bucurie noi parteneri de vânzări și distribuție care să reprezinte marca noastră la nivel mondial.

Oportunități de investiții în afacere

Devino un
distribuitor OxyHelp oficial de camere HBOT (Hyperbaric Oxygen Therapy)

Entitățile care doresc să devină revânzători ai liniei de camere hiperbare OxyHelp trebuie să posede cunoștințe despre aplicațiile oxigenoterapiei hiperbare, să aibă o nișă de piață actuală sau o strategie de dezvoltare în afara pieței normale OxyHelp și să dețină mijloacele pentru a oferi asistență de calitate clienților lor.

Te rugăm să completezi formularul și un reprezentant OxyHelp te va contacta într-o răsuflare.

Completează formularul

Parteneri