Fabricarea și transportul camerelor

Capsulele hiperbare pentru oxigenoterapie OxyHelp sunt construite la cele mai înalte standarde de proiectare
și construcție pentru furnizarea unor produse de vârf de gamă clienților din toată lumea

Fabricate cu mândrie în Uniunea Europeană

Camerele OxyHelp sunt proiectate și fabricate în Uniunea Europeană de către ingineri specializați, utilizând componente de înaltă calitate achiziționate după multe analize și teste de calitate.

Scopul nostru este să construim un produs care să depășească așteptările clienților noștri și să îi ajute să își creeze și să mențină un nivel de sănătate optim prin utilizarea oxigenoterapiei.

Citește mai multe despre camerele OxyLife I

Misiunea noastră de a susține tehnologia HBOT

Ne-am consolidat know-how-ul cu cercetări și documentație extensive cu privire la aspectele teoretice ale oxigenoterapiei hiperbare pentru a aduce cu adevărat inovații în domeniu, precum sistemele de operare controlate digital sau ventilația extrem de eficientă pentru siguranță și confort.
Am contractat cei mai buni furnizori de materiale și tehnologii auxiliare pentru a deveni unul dintre cei mai importanți proiectanți și producători ai acestei linii extraordinare de echipamente tehnologice - camerele HBOT de joasă presiune monoloc și multiloc.

• Cercetare și documentație

• Sisteme de operare controlate digital

• Ventilație extrem de eficientă

• Siguranță și confort

• Construcție de calitate

• Materiale de cea mai bună calitate

Parteneri internaționali

Colaborăm cu producători internaționali de echipamente de cea mai bună calitate

• Concentrator de oxigen

• Dispozitive de comandă pneumatice automate

• Saltea și pernă cu ochiuri din fibră de rășină

Transport și livrare la nivel mondial

Colaborăm cu o companie de logistică mondială care ne ajută cu transportul camerelor noastre hiperbare cu oxigen la orice adresă de pe planetă. Partenerii noștri de transport au cele mai bune oferte și oferă cei mai buni timpi de livrare, o garanție bazată pe relația noastră de afaceri de lungă durată cu compania de logistică.

• Transport terestru
pentru expediere către locații de pe teritoriul Uniunii Europene

• Transport cu vaporul
pentru expediere în locații din întreaga lume

• Transport aerian
pentru expediere în locații din întreaga lume

Partea noastră echitabilă de clienți satisfăcuți

Deja am expediat și montat camerele noastre HBOT în peste 20 de țări, precum – Japonia, SUA, Hawaii, Emiratele Arabe Unite, Elveția, Rusia, Columbia, Noua Zeelandă, Australia, Franța, Spania, Republica Cehă, Slovenia, Polonia, România, Bulgaria etc.

Tehnicieni dedicați pentru configurare și montare

Toate camerele OxyHelp sunt montate de o echipă de tehnicieni instruiți care îi ajută pe clienții noștri să își configureze capsulele în conformitate cu specificațiile și parametrii tehnici specifici. Montarea este urmată de sesiuni de instruire și educație teoretică cu privire la utilizarea camerelor OxyHelp și protocoalele medicale ale oxigenoterapiei hiperbare.

Clasificări și reglementări

Camera OxyLife I este în prezent marcată și vândută drept dispozitiv non-medical, cu o limitare din software la o presiune de 1,5 ATA. Camerele OxyHelp sunt construite pentru o presiune de funcționare maximă de 2 ATA cu dispozitive de comandă automate (ecran tactil).

Toate camerele sunt construite în conformitate cu standardele PVHO (Camere hiperbare pentru uz uman) (încercări cu raze X, ultrasunete și lichide penetrante) de către laboratoare autorizate.

Ca urmare a certificării CE pentru dispozitivele medicale din Clasa IIB, upgrade-ul software-ului pentru presiunea de 2 ATA va fi în curând disponibil. În consecință, toate camerele dispozitive medicale certificate Clasa IIB (același produs, modelul actual) pot fi îmbunătățite pentru a susține presiuni mai mari.

Certificări de calitate internaționale

ISO 13485

Dispozitive medicale - Sisteme de management al calității (SMC)

ISO 9001

Standardul sistemelor de management al calității (SMC) recunoscut internațional

Certificare CE

Conformitate cu standardele de sănătate, siguranță și protecție a mediului

BS EN 14931:2006

Camere hiperbare pentru uz uman (PVHO)

Standarde SEK (japoneze)

Interior antibacterian - certificat internațional