Sănătatea optimă înseamnă frumusețe interioară.

Oxigenoterapia hiperbară
pentru frumusețe și relaxare

Includerea utilizării HBOT pentru sprijinirea obiectivelor estetice este o abordare relativ nouă la un tratament complementar în continuă creștere, oxigenoterapia.

HBOT pentru a ajuta la întinerirea pielii

În timpul ședinței de oxigenoterapie hiperbară în interiorul unei camere sub presiune, organismul primește oxigen pur la o presiune atmosferică mai mare pentru a crește fluxul de oxigen în sistemul de circulație.

În timpul ședinței de oxigenoterapie hiperbară în interiorul unei camere sub presiune, organismul primește oxigen pur la o presiune atmosferică mai mare pentru a crește fluxul de oxigen în sistemul de circulație.

Pășește înăuntrul camerelor noastre HBOT

Sănătate optimă

Un obiectiv pe care îl putem atinge cu toții

O circulație sănătoasă a sângelui permite organismului să întinerească, repară celulele deteriorate ale pielii, permite pielii să se refaca și diminuează conturul ridurilor. Circulația sporită de oxigen în organism poate ajunge în zonele afectate ale pielii pentru a reporni procesele naturale de recuperare.

Oxigenul hiperbaric este la fel de natural ca respirația

Inhalarea oxigenului hiperbaric este una dintre cele mai puternice și 100% naturale metode de a reduce inflamația și optimiza atât performanțele fizice, cât și cele mentale.

O investiție vitală într-o viață mai sănătoasă

Să te bucuri de o sănătate optimă este cel mai bun randament al investițiilor (ROI) de pe piață

Camerele hiperbare cu oxigen OxyHelp sunt disponibile pentru livrare în întreaga lume.

Read more about investment plans

Câte o respirație pentru a-ți înviora organismul

Oxigenul este revigorant, o experiență relaxantă de care ne putem bucura cu toții, întrucât generează endorfine, hormonii fericirii. Pe lângă efectele evidente asupra bunăstării noastre generale, oxigenul contribuie la vitalitatea pielii prin detoxifierea sângelui și îmbunătățirea proceselor celulare care contribuie la combaterea efectelor îmbătrânirii.

Citește mai multe despre efectele anti-îmbătrânire

Oxigen pur pentru stimularea procesului de vindecare naturală

Ședințele de oxigenoterapie hiperbară sunt confortabile și relaxante și tot ce trebuie să faci este să respiri oxigen pur în interiorul unei camere cu presiune atmosferică crescută care îmbunătățește distribuția oxigenului in organism.

Citește mai multe despre potențialele riscuri

S-a demonstrat că oxigenoterapia hiperbară:

  • Reactivează celulele pielii și îmbunătățește circulația sângelui
  • Stimulează procesul de vindecare naturală și imunitatea
  • Sporește vitalitatea, intensifică concentrarea și îmbunătățește memoria
  • Reduce oboseala și îmbunătățește nivelurile de energie, stamină și rezistență
  • Îmbunătățește întinerirea celulară și ajută în cadrul strategiilor anti-îmbătrânire
  • Elimină senzația de încețoșare a creierului și oboseala cauzată de decalajul de fus orar

Oxigen și wellness

În misiunea noastră de a ne bucura de beneficiile unei sănătăți optime, respiratul oxigenului pur joacă un rol esențial în ajutarea circulației sângelui.

Oxigenoterapia funcționează cel mai bine în interiorul unui mediu hiperbar, deoarece presiunea crescută împinge moleculele de oxigen în plasma sangvină, în lichidul cefalorahidian pentru a ajunge la coloana vertebrală și creier, pentru a ajuta zonele inflamate, anumite organe și țesuturi afectate.

O alimentație echilibrată, mișcarea și o abordare conștientă a unui stil de viață sănătos vor garanta că te vei simți minunat în fiecare zi.

Importanța resurselor de oxigen

Pe măsură ce oamenii avansează cu vârsta, funcțiile organismului își scad nivelurile de performanță, în special în ce privește circulația oxigenului către diferite destinații vitale, precum inima, plămânii, rinichii și alte organe.

Oxigenul hiperbaric face minuni pentru capacitatea vasculară și îmbunătățirea circulației. Nivelurile de oxigen suplimentare vor crea noi vase de sânge, noi celule stem, celule noi în jurul inimii și de asemenea celule noi ale creierului. Organismul va trata oxigenul ca o resursă nouă pe care să o direcționeze către zonele afectate și cu care să stimuleze lucrările de reparații.

Dă ceasul înapoi
și atinge un nivel optim de sănătate

Oxigenoterapia hiperbară funcționează cel mai bine împreună cu exercițiile fizice pentru a-ți utiliza nivelurile de oxigen ridicate. Împreună cu o nutriție adecvată, aportul de vitamine și alte tehnici de wellness care să te ajute în toate dimensiunile vieții, oxigenoterapia va crea cele mai bune condiții pentru a atinge un nivel optim de sănătate.