Spune bun venit unei respirații sănătoase de oxigen pur

HBOT

HBOT este o procedură prin care respirăm oxigen pur în interiorul unei camere cu presiune atmosferică ridicată pentru a îmbunătăți puterile naturale de recuperare ale organismului.

Respiră înțelept

Știința din spatele puterilor magice ale oxigenului

Aerul pe care îl respirăm conține volume de circa 20.9% oxigen, 78% azot și cantități mici de argon, dioxid de carbon, neon, heliu și hidrogen. Aerul respirat pe care îl inhalăm conține particule de oxigen care se deplasează din plămânii noștri până la celulele roșii din sângele nostru.

În condiții normale, celulele absorb numai 25% oxigen în mitocondriile lor - centrala energetică a celulelor noastre - care convertesc oxigenul și nutrienții în ATP (adenozin trifosfat), molecula de mare energie care depozitează și oferă organismului nostru energie pentru a funcționa. Acest proces se numește respirație aerobică, motivul principal pentru care respirăm oxigen.

În interiorul unei camere hiperbare cu oxigen, presiunea forțează oxigenul în plămânii, sângele și celulele noastre pentru a crește ratele de absorbție din interiorul celulelor. Mai mult oxigen este furnizat mitocondriilor, crescând astfel producția de energie.

Nu e chiar magie, e pură știință.

Creșterea energiei

În condiții de presiune (1,5 - 2 ATA) plămânii pot absorbi mai mult oxigen decât prin respirarea oxigenului pur la presiunea normală a aerului. Sistemul circulator transportă oxigenul prin tot organismul pentru a ajuta la lupta împotriva bacteriilor și pentru a stimula eliberarea de substanțe denumite factori de creștere (precum vitaminele, hormonii) și celule stem, care promovează vindecarea.

În condiții normale, nivelul de oxigen din arterele noastre este 100mm Hg. Crescând presiunea la 2 ATA, nivelul de oxigen din arterele noastre devine 1400 mm Hg, o creștere de 14 ori mai mare decât în condiții normale.

Rezerva ideală de oxigen

Țesuturile organice au nevoie de o rezervă ideală de oxigen pentru a funcționa corect. Țesutul lezat necesită mai mult oxigen pentru a supraviețui, prin urmare oxigenoterapia hiperbară va crește cantitatea de oxigen transportată de sânge pentru a restaura nivelurile adecvate de gaze sanguine și funcția țesutului pentru a grabi recuperarea organismului.

Nivelurile de oxigen scăzute

Organismele noastre depind de oxigen pentru a supraviețui. O lipsă de oxigen poate scădea fluxul sanguin, deteriora țesuturile, cauza îmbătrânirea prematură, cauza subțierea părului și chiar afecta memoria. Atunci când îmbătrânim, celulele noastre își pierd nutrienții, dar alimentarea celulelor noastre cu oxigen poate asigura sănătate, energie și vitalitate.

Cele mai multe boli și leziuni se produc și persistă la nivelul țesuturilor, în interiorul celulelor. În cazurile rănilor care nu se vindecă, atacurilor cerebrale sau problemelor de circulație a sângelui, în zona afectată nu poate ajunge suficient oxigen și, drept rezultat, nu are loc vindecarea naturală. Oxigenoterapia hiperbară rezolvă această problemă asigurând în mod natural o creștere a nivelului de oxigen.

Nivelurile de oxigen ridicate

Oxigenoterapia hiperbară funcționează în domenii unde alte medicamente sunt pur și simplu ineficiente. Aceasta crește calitatea vieții persoanei care suferă de o boală, iar afecțiuni precum atacurile cerebrale, oboseala cronică, paralizia etc. au prezentat toate schimbări dramatice.

HBOT poate trata orice afecțiune în care este nevoie de o creștere a nivelului de oxigen, poate trata infecțiile, caz în care este utilizată ca antibiotic sau poate fi utilizată în combinație cu alte medicamente.

Aplicații terapeutice HBO

Camera HBOT OxyLife I este un dispozitiv certificat, non-medical, ușor de montat și exploatat, perfect pentru centrele de recuperare fizică, centre sportive profesionale, saloane de wellness și poate fi, de asemenea, utilizat în condiții de siguranță acasă.

Noi efectuăm livrarea și montarea camerei OxyLife I și furnizăm, de asemenea, know-how-ul necesar pentru operarea și gestionarea camerei dvs. HBOT.

Oxigenoterapia hiperbară este la fel de naturală ca respirația

Oxigenoterapia este una dintre cele mai puternice și 100% naturale metode de a reduce inflamația și optimiza atât performanțele fizice, cât și cele mentale.

Blogul OxyHelp

Scriem articole de cercetare despre cele mai recente actualizări în oxigenoterapia hiperbară, tehnologia și utilizarea camerelor noastre HBOT specializate OxyHelp.