Relaxează-te și simte-te mai tânăr cu fiecare răsuflare.

Oxigenoterapia hiperbară
pentru pacienții în vârstă

În interiorul unei camere de oxigenoterapie hiperbară, un pacient va absorbi oxigen aproape de patru ori față de condițiile normale de respirație.

Controlează-ți respirația, controlează-ți sănătatea

Oxigenul conduce cele mai multe procese ale organismului, inclusiv sistemul imunitar. Lipsa oxigenului poate conduce la un răspuns imunitar vulnerabil, oboseală crescută și eventual hipoxie, lipsa oxigenului la nivel celular, care este considerată cauza multor boli degenerative.

Dr. Otto Warburg, câștigător al premiului Nobel pentru medicină (1931)

Cauza fundamentală a tuturor bolilor degenerative este o afecțiune denumită hipoxie, lipsa de oxigen la nivel celular.

Oxigen pur pentru stimularea procesului de vindecare naturală

Ședințele de oxigenoterapie hiperbară sunt confortabile și relaxante și tot ce trebuie să faci este să respiri oxigen pur în interiorul unei camere cu presiune atmosferică crescută care îmbunătățește distribuția oxigenului prin organism.

Citește mai multe despre potențialele riscuri

S-a demonstrat că oxigenoterapia hiperbară:

  • Stimulează procesul de vindecare naturală și imunitatea
  • Sporește vitalitatea, intensifică concentrarea și îmbunătățește memoria
  • Reduce oboseala și îmbunătățește nivelurile de energie, stamină și rezistență
  • Îmbunătățește întinerirea celulară și ajută în cadrul strategiilor anti-îmbătrânire
  • Elimină senzația de încețoșare a creierului și oboseala cauzată de decalajul de fus orar
  • Luptă împotriva infecțiilor, elimină toxinele și reziduurile
  • Reactivează celulele pielii și îmbunătățește circulația sângelui
Pășește înăuntrul camerelor noastre HBOT

Oxigenoterapia hiperbară este la fel de naturală ca respirația

Oxigenoterapia este una dintre cele mai puternice și 100% naturale metode de a reduce inflamația și optimiza atât performanțele fizice, cât și cele mentale.

O investiție vitală într-o viață mai sănătoasă

Să te bucuri de o sănătate optimă este cel mai bun randament al investițiilor (ROI) de pe piață

Camerele hiperbare cu oxigen OxyHelp sunt disponibile pentru livrare în întreaga lume.

Citește mai multe despre planurile de investiție

Oxigenoterapia pentru asistarea reabilitării
persoanelor în vârstă

Reabilitarea pacienților în vârstă, în particular a acelora cu
dizabilități neurologice, este o provocare.

Capacitatea de exercițiu fizic este redusă la acești pacienți. HBO nu crește performanțele fizice în cazul adulților sănătoși, dar îmbunătățește capacitatea de performanțe fizice în cazul acelora care sunt limitați de durere și paralizie sau spasticitate. Fizioterapia în cazul acestor pacienți poate fi efectuată într-o cameră hiperbară multiloc.

HBO nu este utilizată pentru tratarea îmbătrânirii.
Obiectivul principal al HBO este combaterea hipoxiei la nivelul țesuturilor și îmbunătățirea metabolismului. Ambele aceste aspecte sunt importante în afecțiuni ale creierului care constituie o porțiune majoră a problemelor pacienților geriatrici tratați cu oxigenoterapie hiperbară.

HBO în tratamentul declinului funcției mentale odată cu îmbătrânirea

HBO face parte dintr-o abordare multidisciplinară pentru pacientul cu declin al funcției mentale odată cu îmbătrânirea. Aceasta funcționează cel mai bine combinată cu joggingul pentru creier (exerciții mentale), exercițiile fizice și medicamentele nootropice (pentru îmbunătățirea metabolismului cerebral).

HBO nu are niciun efect în cazul demenței degenerative primare, însă îmbunătățește funcția mentală a pacienților cu insuficiență cerebrovasculară, precum și afecțiunile metabolice asociate cu hipoxia.

Siguranța tratamentelor HBO pentru persoanele în vârstă

Aceasta s-a dovedit a fi de ajutor în geriatrică și rolul său cel mai util este în cazul sindroamelor de insuficiență vasculară.
Din moment ce pacienții în vârstă, inactivi, suferă de asemenea de declin mental în absența unei boli organice a creierului, o combinație de HBO, medicamente nootropice, jogging al creierului (exerciții mentale) și fizioterapie este maxim de eficientă pentru pacienții geriatrici.
Dacă teoria programării genetice este adevărată, durata de viață nu poate fi extinsă, însă pacienții pot fi ajutați să atingă vârsta maximă determinată pentru fiecare la un nivel optim de funcționare mentală și fizică.

HBO este, în general, considerată o tehnică sigură pentru persoanele în vârstă, cu excepția cazului în care acestea au o contraindicație medicală.