Investiții în afacerea OxyHelp Industry

Modele de afaceri inovatoare în beneficiul clienților noștri

Distribuitori exclusivi

Întâmpinăm cu bucurie noi parteneri care să se afilieze cu OxyHelp Industry pentru a deveni distribuitori exclusivi ai camerelor noastre hiperbare cu oxigen pe piețele regionale, naționale și internaționale.

Avantaje

  • Control deplin asupra pieței locale.
  • Independență în stabilirea politicii de prețuri, atât timp cât distribuitorul satisface valoarea minimă de achiziție anuală.
  • Beneficiar direct al campaniilor de marketing online OxyHelp, participare la expoziții și târguri comerciale.
  • Cuprinde toate celelalte forme de oportunități de afaceri, revânzător, franciză și închiriere.

Revânzători

Întâmpinăm cu bucurie noi parteneri din întreaga lume care să se afilieze cu OxyHelp Industry pentru a deveni revânzători ai camerelor noastre hiperbare cu oxigen pe piețele regionale, naționale și internaționale.

Avantaje

  • Vor achiziționa cu prețul producătorului.
  • Vor fi acordate reduceri proporționale cu volumul de vânzări.
  • Pot deveni la un moment dat distribuitori exclusivi, pe măsură ce se apropie de nivelul de vânzări necesar pentru drepturi exclusive.

Fac parte din rețeaua globală OxyHelp

Trimite o cerere acum

Franciză de închirieree

Suntem deschiși la propunerile de afaceri de la investitori care pot deveni parteneri ai OxyHelp Industry, un distribuitor sau revânzător care să faciliteze închirierea camerelor micilor antreprenori – centre de wellness, spa, clinici de reabilitare fizică, cabinete chiropractice și kinetoterapeutice, saloane de frumusețe, centre de fitness, centre de antrenament pentru atleți profesioniști.

Avantaje

  • Avantaje financiare flexibile în funcție de numărul de unități închiriate
  • Rentabilitate a investiției foarte bună pentru ședințe de terapie
  • Prețuri personalizate pentru ședințe de terapie
Trimite o cerere acum

Calculează rentabilitatea investiției pentru afacerea ta

Loading...
5
40EUR

Închiriere privată

Ești binevenit să utilizezi serviciul nostru de închiriere pentru persoane fizice care să beneficieze de camerele noastre din confortul propriei case. Un contract pe termen de doi ani permite clientului să achiziționeze camera OxyHelp la finalul acestuia la un preț redus - valoarea prețului de închiriere pe un an va fi dedusă din prețul de vânzare final.

Trimite o cerere acum

Garanție

Respiră ușurat, noi avem grijă de tine

OxyHelp Industry GmbH oferă clienților săi o garanție a producătorului de 2 ani cu opțiune de prelungire 3 ani pentru încredere nelimitată.


Service și întreținere

Rapid și fiabil

Garantăm cel mai scurt timp de intervenție tehnică din industrie. Putem efectua service-ul echipamentelor dvs. în nu mai mult de 10 zile lucrătoare pentru unitățile vândute oriunde în lume.

Acest lucru este bine de știut.

Transport și livrare la nivel mondial

Colaborăm cu o companie de logistică mondială care ne ajută cu transportul camerelor noastre hiperbare cu oxigen la orice adresă de pe planetă. Partenerii noștri de transport au cele mai bune oferte și oferă cei mai buni timpi de livrare, o garanție bazată pe relația noastră de afaceri de lungă durată cu compania de logistică.

Transport terestru pentru expediere
către locații de pe teritoriul Uniunii Europene

Transport cu vaporul pentru expediere
în locații din întreaga lume

Transport aerian pentru expediere
în locații din întreaga lume

Partea noastră echitabilă de clienți satisfăcuți

Deja am expediat și montat camerele noastre HBOT în peste 20 de țări, precum –
Japonia, SUA, Hawaii, Emiratele Arabe Unite, Elveția, Rusia, Columbia, Noua Zeelandă, Australia, Franța, Spania, Republica Cehă, Slovenia, Polonia, România, Bulgaria etc.